Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2010

Alhamdulillah,seawal raya ke 5 kami di Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography sudah memulakan tugas..Setelah sebulan kami berehat dan mencari idea yang fresh di bulan Ramadhan,kami kembali dengan senjata masing-masing. Untuk tugasan kali ini ialah bersama Principal Mukhriz Latif untuk majlis pernikahan Wan Ola atau Ola dan pasangan Irwani.  Seawal ketibaan kami,kami disambut mesra oleh keluarga mereka terutama adik Ola, Syuhada yang mengikuti perkembangan kami dari masa ke semasa,thanks syuhada!!!! Syuhada juga ada di Dublin semasa Principal Udey Ismail berkunjung kesana dulu..Ola bertugas nun jauh di Sarawak dan Irwani di KLCC,kedua mereka di bawah bumbung yang sama iaitu Petronas. Alhamdulillah,kerjasama yang baik diberikan oleh kedua mereka yang tidak kekok bergambar..kepada Ola dan Irwani,korg berdua memang best!! Nice working with both of you..enjoy the pictures 😉

Thanks Ola and Irwani coz giving the trust on us to capture your life happiness moments. Seronok bekerja dengan korang berdua apatah lagi Irwani yang suka bergambar. Air oren sejuk tu memang champion la sedap die!!! Selamat Pengantin Baru dari kami di MU Photography,semoga berbahagia dan cepat-cepat dapat baby 🙂

Nota dari lensa 50D : kebelakangan ni ramai pulak kawan-kawan terdekat nak kahwin,paling dekat ialah Shah Fariz dan Kechik.Steady Shah!!!

Yes, be alert you guys out there! Something new will come out just around the corner,wait for the official announcement, stay tuned and visit our page.

Advertisements

Read Full Post »

Okeh,lagu ni ciptaan oleh saudara Fahim merangkap penyanyi utama..beserta dengan video ini,kami dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography dan CST Production ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua client-client,rakan seperjungan,blog followers,warga Twitter&Facebook,keluarga,rakan-rakan dan pada semua yang banyak menyokong kami selama ini…secara peribadi,selamat hari raya aidilfitri juga kepada semua lomokidos…enjoy video yang dihidangkan,suara tak sedap macam once dewa tapi kalau masuk pertandingan realiti tv boleh dapat kereta lah 🙂

Read Full Post »