Feeds:
Posts
Comments

Archive for October, 2009

Kembali ke rutin biasa…

Truut..truut..

” Hallo “, gua..
” Budak-budak gua dah kembali ke perangai biasa “, Fergie..
” Elok la tue, pandai lu mainkan perasaan org tua tu bagi dia seronok kejap itu hari,gua dgr die kena 3-1 tadi “, gua..
” Jom teh tarik, gua belanja “, Fergie..
” Jom “, gua..

MANCHESTER UNITED 2 – BLACKBURN ROVERS 0

Footnote : Cuak lu Berbatov gua ugut lu dgn timbang kati…

Read Full Post »

Tahniah Hardcore!


Photos by : Mukhriz Latif ( Horizon )

Sekalung tahniah dan jutaan terima kasih gua ucapkan kepada para hardcore yang menjayakan LOMOKIDS AT KAED FEST yg lepas..lu org mmg best! jom teh tarik,belanja diri lu org sendiri hehe…

Read Full Post »

Telatah penyokong lawan..

Sehari dua ni,gua terpaksa tebalkan telinga…kesana-sini org duk perli sana-sini…puncanya pasukan bola sepak kegemaran gua kalah..bak kate sekutu gua, iyan loser, gua buat cool sebagai penyokong yang berhemah…budak-budak biaselah tu kan…baru 2 kali kalah season ni kena kutuk macam dah kalah 10 game…biaselah,yang sekor sebab dari 2004 sampai sekarang tak merasa kucup piala dan yang sekor lagi dah kalah 5 game berterusan…kalau 2-3 hari lagi ni masih berterusan kena perli,gua ingat nak panggil 5000 hooligan yang buat hal kat Barnsley tu lepak kat Awe Sup Power ngan gua lah..

Nota Kaki : Gua masih lagi mencari masa nak update gamba terbaru,cuma gua kene setelkan kerja untuk sem ni dulu…berape hari jer tinggal…harap tunggu,banyak yang gua nak kongsi..

Read Full Post »

Adat la tu..

Main tak bagus,memang kalah la..
skali-skale kalah biase ar…
kalau slalu menang pun bosan,tak dramatik..

Footnote : Ferguson call gua kate nak jual Berbatov ikot timbang kati…elok sangat..

Read Full Post »

Niskala..

Kali ni gua tergerak hati untuk review pasal band buat kali pertamanya kat blog ni dan skaligus gua promote band ni kat lu org…NISKALA,sentuhan dari pemuzik berpengalaman bukan sahaja dari segi penggubahan lagu tapi juga persembahan secara live…Ahli-ahli di dalam band ini telah banyak bekerjasama dengan artis terkenal samada dalam pembikinan album atau persembahan secara live antaranya Siti Nurhaliza dan Zainal Abidin (orak arek)…Diketuai oleh Kudin(keyboard),Rene(vocal),Bad(Drum),Tapai(Bass) dan Faizal(Guitar),kelima-lima pemuzik ini secara jujurnya memberikan muzik yang amat berkualiti dan disertai dengan pelbagai mesej di dalam penulisan lirik…Secara peribadi,selain dari lagu dalam klip di atas yang bertajuk Ummi, track pilihan gua dalam album NADA ialah Masih Di Sini,360,Lupa Diri,Nada dan Ruangan Terakhir..Tapi apa yang boleh disimpulkan melalui album NADA adalah, lu orang akan dapat rasakan muzik yang berkualiti…Sesuai di dengari oleh segenap lapisan umur dan masyarakat…untuk info selanjutnya klik sini untuk mengenali mereka..

Nota Kaki : Tunggu band the photographers tahun depan hahahaha…

Read Full Post »

Pulang dari Merapoh..

Situasi terkini..

Badan sengal-sengal.
Rasa macam nak demam.
Kepala tak seimbang.
Selsema.

Agaknya banyak sgt terjun tiruk kat merapoh..

Read Full Post »

Merapoh..

Esok gua out of town lagi…kali ni ke Merapoh pulak…ada camping katanya..tak pegi tak dapat markah,cam tau-tau jer gua nak ponteng buat pegi open house kenyangkan perot..cissssskek..gua nak upload gamba penang tak dapat lagi…laptop gua punah…tak siap lagi…terlepas lagi nurkasih esok,episod 20 plak tu…gua da ready seluar hawaii nak backflip kat lata ape tah namenyer…tak dapat mandi air terjun kat sana gua mengamuk…

Read Full Post »

Older Posts »