Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘lomogarphy’

demam!demam!demam!








Hari rabu lepas,aku dan keluarga lomokids aku bergerak ke Kuala Pilah iaitu rumah nenek aku sendiri…sajer kitorang memenuhi cuti nuzul Quran yang kebetulan jatuh pada Hari Rabu tu..lagipun dah lame kitorang plan nak ke sana cume takde cuti yang membolehkan ramai org yang menyertai nya..Aku,jibam,iyan,azri,anep,delina,dellia,anis,ira,faisal,fine2,mimi,nizam..tulah korum2 yang menyertai trip nie..memang letih beb,tapi seronok..dapat sungai,heaven!!!kitorang buka puasa dengan bersila atas tikar dan makan ala kadar jer..tapi yang best dapat buka puasa suasana kampung,ngan kawan-kawan plak tue kan..trip ni diakhiri dengan TT di senawang…kat Johan Seafood,makan besar sume beb…Anis paling banyak makan…sume peserta berangkat pulang dengan keadaan kenyang haha..

Tapi,masalahnyer,selepas jer balik tue aku tak cukup tido plak…cuba mencari design untuk dipersembahkan kepada lecturer aku..aku rase sebelum tiba hari Jumaat pagi tue,adelah dalam 3 jam jer aku tido…dan hasilnyer,setelah aku balik rawatan Physio kali ketiga,aku dah mula rase tak sedap badan..mungkin terlalu penat…maka start malam tadi hingga ke hari ini,aku terlantar di tilam sampaila saat aku berada di komputer ni..cam biasa encik migrain datang menyerang setelah encik sinus menyapa,maka encik pengsan pun makin terasa…hahaha

p/s : tolonglah baik cepat…aku nak shopping raya…

Read Full Post »