Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘wedding’ Category

Alhamdulillah,seawal raya ke 5 kami di Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography sudah memulakan tugas..Setelah sebulan kami berehat dan mencari idea yang fresh di bulan Ramadhan,kami kembali dengan senjata masing-masing. Untuk tugasan kali ini ialah bersama Principal Mukhriz Latif untuk majlis pernikahan Wan Ola atau Ola dan pasangan Irwani.  Seawal ketibaan kami,kami disambut mesra oleh keluarga mereka terutama adik Ola, Syuhada yang mengikuti perkembangan kami dari masa ke semasa,thanks syuhada!!!! Syuhada juga ada di Dublin semasa Principal Udey Ismail berkunjung kesana dulu..Ola bertugas nun jauh di Sarawak dan Irwani di KLCC,kedua mereka di bawah bumbung yang sama iaitu Petronas. Alhamdulillah,kerjasama yang baik diberikan oleh kedua mereka yang tidak kekok bergambar..kepada Ola dan Irwani,korg berdua memang best!! Nice working with both of you..enjoy the pictures 😉

Thanks Ola and Irwani coz giving the trust on us to capture your life happiness moments. Seronok bekerja dengan korang berdua apatah lagi Irwani yang suka bergambar. Air oren sejuk tu memang champion la sedap die!!! Selamat Pengantin Baru dari kami di MU Photography,semoga berbahagia dan cepat-cepat dapat baby 🙂

Nota dari lensa 50D : kebelakangan ni ramai pulak kawan-kawan terdekat nak kahwin,paling dekat ialah Shah Fariz dan Kechik.Steady Shah!!!

Yes, be alert you guys out there! Something new will come out just around the corner,wait for the official announcement, stay tuned and visit our page.

Read Full Post »

footnote : gua akan cuba upload full entry secepat mungkin,stay tuned 🙂

Read Full Post »

Akhirnya, Hariyani Muspat telah pun selamat di nikahkan dengan Syed Syarizal…Untuk pengetahuan semua, Yani ni adalah saudara gua yang seangkatan dan seumur dengan Ijat dalam entry yang lepas…majlis telah berlangsung di Seremban pada 4 dan 5 Jun lepas dan itulah Yani yang paling ayu aku penah aku tengok seumur hidup hahahaha…Teringat balik zaman kitorang kecik-kecik dulu, Yani ada banyak collection alien workshop, kehkehkeh…dan Majlis di sebelah Syed Syarizal yang lebih mesra dipanggil Jaa akan berlangsung di na na na na na Ganu kite!!!!!!!

Tahniah gua ucapkan kepada Yani and Jaa…Korang lumba ngan Ijat dan Juwita sape dapat baby dulu hehehe…Ohhh sebelum terlupa, terima kasih jugak sebab belanja Chocolate strawberry yer huhu..

Read Full Post »

Wedding kali ini adalah pasangan Masnadiana dan Afiq  yang berlangsung di Dewan Seri Siantan, Putrajaya…Untuk majlis ini terima kasih kepada Udey Ismail yang sudi memberi peluang untuk menimba ilmu dan banyak memberi tunjuk ajar sepanjang majlis ini…Afiq adalah seorang juruterbang atau dalam Bahasa Inggeris nya adalah pilot..manakala Mas adalah seorang jurutera…Majlis mereka bertemakan fantasi Cinderella di mana dewan itu telah dihiasi seperti gambaran dunia karektor fantasi itu…Kita layan dulu gambar-gambar yang disediakan 🙂

Terima kasih kepada Mas dan Afiq yang sangat sporting sehingga dah nak masuk malam kita shoot hari tuh huhu…Selamat Pengantin bari dari kami dan semoga cepat-cepat timang baby…Afiq nanti bawak kami jalan-jalan naik kapal terbang eh?hehehe..

Read Full Post »

Wedding teaser kali ini adalah untuk pasangan Mas dan Afiq…majlis mereka telah berlangsung di Putrajaya dengan sangat meriah…apa tema majlis mereka?nantikan full entry akan datang.. 🙂

Read Full Post »

Alhamdulillah,dapat jugak upload full entry untuk wedding event…Terima kasih kepada Mukhriz Latif yang banyak memberi tunjuk ajar serta ilmu yang berguna dan memberi peluang untuk menyertai beliau bersama Shah Fariz dan Mohd Ming untuk majlis resepsi Farah dan Faisal ini…Dunia ni rupenye kecik jer, salah seorang usherer untuk majlis diorang ni adalah kawan aku…and thanks jugak kat kedua pasangan yang sangat sporting…semoga menikmati gambar-gambar yang dihidangkan 🙂

Selamat pengantin baru di ucapkan dan selamat berbahagia hingga ke akhir hayat…dapat baby comel cepat-cepat hehe..

Read Full Post »