Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Lomography’

Lomokids di jemput lagi utk buat exhibition..syukur,makin hari makin ramai org kenal Lomokids..Insyaallah gua,jibam,ikmal,berg dan del akan kesana bagi memenuhi undangan..UTP akan mengadakan satu event bernama CRAFT yang memaparkan seni fotografi dari pelbagai cabang..mengikut perancangan lomokids bukan sekadar membuat exhibition tapi akan turut membuat klinik/talk dan booth juga akan dibuka..jangan segan,jangan malu,kami akan menjawab persoalan anda semua tentang lomography..event ini akan berlangsung dari 22-24 mac 2010 ini..gua harap pada masa akan datang lomokids akan dijemput ke negara eropah dan asia barat plak utk jumpe scene-scene sana..

Nota Kaki : menimbang utk buat laporan kepada pihak berkuasa keatas satu ip address dan email ni..

Read Full Post »

Tahniah Hardcore!


Photos by : Mukhriz Latif ( Horizon )

Sekalung tahniah dan jutaan terima kasih gua ucapkan kepada para hardcore yang menjayakan LOMOKIDS AT KAED FEST yg lepas..lu org mmg best! jom teh tarik,belanja diri lu org sendiri hehe…

Read Full Post »

Idea..

First skali gua nak ucap Tahniah kat member-member gua yang beraksi menentang besiktas dengan diakhiri kemenangan lagi…tak yah ade ronaldo pun kite menang gak yer…tapi gua tak suka Valencia main,macam sial…
Gua tengah memikirkan idea ape yang perlu gua lakukan di masa lapang ni…gua dah start cuti,padan muka orang lain cuti lambat,nak sangat cuti H1N1 aritu kan…gua harap-harap mase gua tido kang tetiba datang mimpi bagi idea untuk gua menulis..sementara bulan puasa ni,gua up gamba lomo dulu dan inilah pertama kalinya gamba lomo di page gua nih..layan..





Jibam zaman muda..

exif : Colorsplash/fisheye1/provia 100/xprocess

Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.etc.

Read Full Post »


Amacam? Macam Noh tak?

ikon maskulin majalah men’s healthcare..

lu org ingat ikan jer kembong?

Gua tak tau pape..gua tumpang amik gamba skali jer…

The Hardcore!

Complete on 5.30 a.m. naik sheikh gua time nie…

Gua ucap terima kasih pada hardcore-hardcore lomokids yang memeriahkan LOMOKIDS at Kaed Fest…Terima Kasih juga pada LOMOKIDS OFFICIAL….

Read Full Post »

ikon remaja lomography…

Dalam diam jek lomokids da ade ikon…lu org jangan salah sangke,ikon tersebut bukanlah Mukhriz latif atau lebih dikenali dengan nama Moqh,tetapi beliau adalah saudara Mim Jamil..Hah Zahar Zahari,lu tak tercabar ke?lu pun nak SPM gak,tapi tak masuk fokus SPM plak?Ini org sudah mainstream lah…ahaha…URTV,Mangga,Majalah Hai tengah tunggu nak buat photoshoot dengan die plak pasni…

Gua tak tau plak nak daftar lomokids kene melalui LSI? Nak sain kat dada bleh?

Read Full Post »

LOMOKIDS RECRUIT..

: enter lomokids website :

Read Full Post »

Satu lagi exhibition dari lomokids akan berlangsung di Kaed Fest tahun ni yang berminat nak teruskan kerjasama dengan lomokids…Cadangnye,akan berlangsung dalam hujung bulan 7 hingga awal bulan 8…

kali ni gua nak tgk kepala otak lu org geliga tahap mana..Apa idea yang korang boleh bagi utk design lomowall terbaru?idea mestilah fresh dan terkini…hadiah akan disediakan kepada pemenang kalo idea korg tu geliga tahap terbaik!

Jadi, anda boleh tinggalkan komen atau PM gua atau Short Message Service gua untuk cadangan lu org tu..

Nota kaki : Kaki gua injured main futsal…tapi gian beb,nak kurus katekan…epan gua pinjam gambar lu..

Read Full Post »

Older Posts »