Feeds:
Posts
Comments

Archive for June, 2008

wedding : caa dan fifi






bile aku tgk and bukak balik gamba2 nieh aku tersenyum sorg diri..aku teringat balik…dalam hati,
“nie la dier first wedding aku shoot”aku berkata..
mase nie aku tak tau pun lagi and belum join pun lagi momentspeaks…
teringat kembali,time tue speedlite pun takde,lens pun biase,grip pun takde,kire normal kit jela yang aku ader…tapi aku syukur sebab paling tak pun aku bleh gak dapat camera sendiri dgn usaha sdri..
aku mohon pertolongan dari Allah untuk bantu aku dalam bidang nie..aku harap aku akan improve dari masa ke semasa dengan bantuan korg sume..

okeyh,nie nikah si acha ngan fifi…membe aku sebenarnye…dorg tak buat sanding pun,dorg lebih suka sederhana jer..dorg mintak aku shoot dorg kawin,so aku pun pegilah dgn niat tlg kawan dan untuk first portfolio aku..aku harap korg suke gamba-gamba nie wpun byk yang kurang…enjoice!!!

Mohd Syimir Izzaffy bin Mohd Zahari
Momentspeaks Photography
E mail : Kabusribut88@yahoo.com (YM)
Photo Gallery : http://www.flickr.com/photos/kabusribut
fotopages : syimirzahari.fotopages.com

Advertisements

Read Full Post »

assalamualaikum wbt dunia..ni adalah entry pertama aku…maka bermulalah perjalanan ini..aku takder intro yang lebih2 pun,gamba pun takde…untuk next entry,nantikan haa..so,few intro,mohd syimir izzaffy bin mohd zahari..umur 20 tahun seorang pelajar jurusan landscape architect di universiti islam antarabangsa malaysia gombak..aku seorang yang lurus dan bendul sket hehe..aku suka amik gamba org tapi tak suka org amik gamba aku sebab aku tak tau posing..bagi aku satu gamba seribu ,makna..dan benda nie passion hidup aku sebab dari gamba aku belajar pelbagai kerenah hidup..so jumpe lagi di next entry,salam…

Read Full Post »