Feeds:
Posts
Comments

Archive for January, 2010

Sejuk..

Gua dah ready packing barang-barang…maklumlah nak pegi tempat sejuk…gambo kat pokok pine itu wajib,mane boleh lepas,buat kenangan tunjuk kat orang-orang di Kuala Lumpur…Lomokids bukan calang-calang,family day kat tempat-tempat sejuk jer,nak berehat sakan la katekan…

Tapi ni ade kes terbaru lagi…Name gua dah ditambah along pulak…bile mase gua dapat anugerah?Gua ingat nak pergi Suruhanjaya Hak Asasi Manusia lah,laporkan pencabulan ke atas nama gua..

Nota Kaki : 2 hari jer lagi…selamat tinggal Keyy Ellll…

Advertisements

Read Full Post »

Nama Baru..

Nama baru gua ditambah lonely di belakang..

apa kejadahnya?

Macam haram…

Gua redha…

Nota ibu jari : gua bukan gang akon..

Read Full Post »

Dalam naik taraf..

Minta maaf kerana blog ini semenjak dua menjak ni slow sikit…gua sedang melakukan kerja naik taraf…Hal gua dengan universiti gua pun dah setel..gua serah pada tuhan takdir dan rezeki hidup gua di masa hadapan…rezeki tuhan tu ada kat mana-mana jer…2010? tak payah nak azam-azam lar…azam 5 tahun lepas pun tak setel lagi..yang gua harapkan semoga Tuhan menguatkan semangat gua untuk terus bekerja dan tamatkan pengajian gua…harapnyer projek yang gua rancangkan akan terlaksana 2010 nih…tahun ni gua harap gua dapat travel jauh-jauh…Iyan Loser apa lagi jom repeat travel kita tahun lepas..gua teringin nak tengok dunia luar..gua tak into sangat berjalan sambil shopping nie…lagi seronok tengok tempat org dan cara hidup org..2009 ade jer peristiwa dan benda menyakitkan hati,tapi biasala asam garam hidup…bak kate sorg teman gua,tak rancak la hidup kalo takde masalah…tapi kalau masalah sampai akhir hidup itu memuncak name die…kepada semua client yang Hired aku pada tahun 2009 terima kasih atas sokongan anda semua,harapnyer kite dapat bekerjasama lagi,sangat seronok bekerja dengan anda semua…ape pun,selamat datang 2010 selamat tinggal 2009..

Footnote : 29,30,31 Januari 2010,Fraser Hill,ada brani?

Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.photojournalism

Read Full Post »