Feeds:
Posts
Comments

Archive for December, 2009

Ipoh..

Outstation ke Ipoh dari hari Jumaat sampai hari Ahad…
Penat tapi menyeronokkan…Gua selamat dari mencanak sorg-sorg dengan kehadiran Penulis Licik dan Shah…
Sedikit kecewa tak dapat cover job di Rock The World…
Dapat labu sayung,terima kasih kepada client Moqh…gua dah minum air die,sejuk beb…

Selamat Pengantin Baru kepada :

1. Client gua – Faizal dan Elya
2. Client Moqh – Kimi dan Linda
3. Kawan gua – Nabil dan isteri

Footnote : Gambar nanti gua up…nak kene beli flickr balik sebab dah tamat tempoh…demm it! duit lagik..

Advertisements

Read Full Post »

Yang pertama..

Alhamdulillah,terima kasih gua ucapkan kepada yunaroomrecords kerana memberi peluang kepada gua…thanks to wawa,thanks to Yuna,thanks to all the band members…





Yuna at Juara Lagu Roadshow in Bukit Jalil,all photos by Syimir Izzaffy

Tak sabar untuk bekerjasama dengan anda semua lagi..!

Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.photojournalism

Read Full Post »

Sayangi mereka..

berikut adalah gambar-gambar outing bersama anak-anak rumah solehah beberapa minggu lepas…gua doakan mereka sentiasa ceria dan murah rezeki..







Yang ini bukan anak rumah solehah,yang ini anak Encik Jamil..

Ini adalah hasil usaha-sama antara Lomokids dan Sahabat Positive…masih ada yang menyayangi mereka,semoga mereka sentiasa bahagia..

Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.photojournalism.

Read Full Post »

Penangan Rantai..

4.37 am,Jumaat..

Yang masih hidup :

Gua
Apek
Jibam
Del

Yang Tewas :

Arip

Gua masih di Red Bungalow ketika 4.37 pagi nih…

Read Full Post »

Doakan dia sehat..

Tolong doakan dia kembali sehat…

Read Full Post »

Jepun..

Bakal kakak sedara ipar gua kasi…Gua pikir jugak,kalau gua bagi mata,camne gua nak kerja?Tapi member gua kate bagi sebelah dah la,dua-dua org boleh tengok…logik jugak…kena bukak Momentspeaks Japan ni ahaha…

Read Full Post »

doa..

Rutin gua sekarang setiap hari pergi balik ke Institut Jantung Negara…Setiap hari gua akan melawat seorang perempuan kat sana…bukan nurse,bukan doktor wanita,bukan cleaner indon tapi wanita itu adalah nenek gua…nenek gua sekarang berada dalam keadaan tak stabil…gua mintak kepada semua yang membaca dapat mendoakan nenek gua sembuh…paling tak pun gua mintak bebanan die berkurangan sikit sebab nampak sakit sangat pernafasan die tuh…gua akan sambung semua kerja-kerja selepas nenek gua sehat…banyak projek terbaru yang gua nak update…

Nota Kaki : Kempen bebas merokok!

Read Full Post »

Older Posts »