Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2009

LOMOKIDS RECRUIT..

: enter lomokids website :

Read Full Post »

Harap-harap jadi..

Gua menantikan kedatangan benda baru dalam masa terdekat nieh…

mudah-mudahan jadi la hendaknya…

amin…

wedding gua akan update secepat yang mungkin…

dan lagi satu,gua puji keeper Malaysia sorg jer utk perlawanan kedua menentang Manchester United…

Read Full Post »

Alhamdulillah…semua kerja yang dirancang telah dijayakan dengan baik..gua berasa amat teruja dengan kerja yang diberikan…gua nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Abg Idzuan,Abg Hafidz dan Kak Ain dari Klab production yang memberi peluang dan menaruh kepercayaan kepada Momentspeaks Photography untuk menjalankan tugas sebagai jurugambar rasmi…gua teruja dapat snap gambar otai..rancangan apekah ini?gua hanya dapat beritahu namanya adalah AURA MUZIKA…nak cerita lebih lanjut,tunggu kuar kat Astro channel 180 bulan September ni…gambar-gambar akan gua upload selepas rancangan ni disiarkan…banyak bende baru yang gua belajar…gua amat berterima kasih kepada mereka berdua…yang keduanya,gua nak ucap terima kasih kepada rakan sekerja yang amat baik dan memberikan kerjasama yang amat gua hargai..kat sini gua credit skit name lu orang Mun,Lala,Wanie,Dayat,Hazy,Agus,Awei,Kak Zila,Zua dan semuanya yang ade kat sane lah..tak gua lupakan,gua rindu giler kat si comel baby Aiza,teringat kat Arwah adik gua…gua memang takkan lupa kenangan bekerja ngan lu org semua..Insyaallah ade peluang kite kerja sama-sama lagi…gua harap semua org puas hati dengan gamba-gamba hasil tangan gua dan bos gua, Shamsul…

Yang seterusnya gua nak bagitahu,gua dah start class semula..tapi tak bermakna wedding akan terhenti,wedding tetap macam biasa dan siapa yang tak book lagi,cepat-cepat contact kami untuk buat tempahan…rundingan boleh dijalankan…gua harap dapat naikkan pointer balik…Alhamdulillah,short sem aritu gua dapat pointer yang boleh buat orang tua gua senyum sampai telinga…Terima Kasih ya Allah atas anugerah yang kau berikan ini…

Berikutnya,gua rase gembira sangat tgk Manchester United beraksi depan mata…gua ber ‘hooligan’ dengan Moqh,Iyan,Daus,Ismi,Iezah,Nuruz dan Mun…gua paling respect kat keeper Malaysia..gua rase die dah biasa tebar jala kat kampung,tue yang die handal semacam mase game…bagus,ada peningkatan anak buah Rajagobal…gua tgk rooney depan mata sambil berkata ni manusia ke raksasa jadian?seronok dapat tgk scholes cantas kaki player…pendek kata gua terhibur dengan aksi yang disajikan…

Nota Kaki : Gua baru tau yang bendera Brunei dah tukar…credit to Nuruz ahaha…

Read Full Post »

Rest in peace MJ..even you are not here anymore,but your music,your art will always in our heart..we love you..

Read Full Post »

Sementara jer..

Gua sedang bekerja

Nanti gua sambung..

Read Full Post »

Mukhriz dah kahwin!!!!

Semalam secara rasminya Mukhriz Latif ataupun Moqh,telah pun bergelar suami kepada Azizah Mochamad Latif ataupun Iezah…Dengan ini Moqh telah terkeluar secara rasmi dari kelab orang-orang bujang LomokidS hahaha…Reception diorang telah berlangsung dengan meriah di Kaed Gallery,UIAM..Setelah sekian lama,akhirnya aku hadiri wedding sebagai tetamu hahaha..Lomokidos yang hadir pun ramai,nak roboh pentas dibuatnye haha…Selalunye Moqh yang amik gamba tapi kali ni die duduk atas pelamin tue…Majlis turut dihadiri oleh semua Pro Photog Candidsyndrome termasuk SN..segan gua nak amik gamba huhu…Gua tak dapat join outdoor sebab terpaksa lari ke Damansara jap,then bile sampai jer dorg dah habis shoot..tapi takpelah sebab aku memang nak amik lens kat peijan ( tenkiu Peijan )…And thanks to Moqh sebab bagi aku pinjam lens…Semoga korang cepat dapat baby,bleh kawan ngan orked…huhu







Next,gua tunggu pasangan nie plak..sama-sama kita nantikan…huhu


Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.etc.

Read Full Post »

Doakan usaha gua menjadi hendaknyer…harap semua berjalan dengan lancar…nak cerita lebih-lebih takut benda tak menjadi..nantikan dan doakan eh…

Pada Mukhriz dan Azizah,Selamat Pengantin Baru gua ucap pada lu org…macam celebrity kawin daa…hahah

Read Full Post »

Older Posts »