Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2010

Yuna brand new album ‘ Decorate ‘ launch and showcase..location at KLPac and it happen for two days..

Advertisements

Read Full Post »

Melangkah ke KGPA hari itu membuatkan hati kagum melihat dekorasi majlis perkahwinan mereka ni…Cantik sangat dan dipenuhi cahaya pada waktu malam..Hadirin pada malam tu tercari-cari dari mana mereka muncul dan akhirnya, pasangan Sara dan Syahril ni muncul dari bahagian air pancut tu..Syahril ngan Sara ni memang sempoi orangnya..Untuk wedding ni aku bersama Cikgu Udey Ismail dan rakan setugas Mohd Ming cover majlis mereka nih..memang meriah dan dipenuhi dengan bungaan segar sekelilingnya…layan,gambar-gambar yang disajikan yang diperolehi dari majlis mereka 🙂

Terima kasih kepada Sara dan Syahril kerana memberi kepercayaan kepada kami mengabadikan kenangan hidup korang berdua. Nice working with both of you guys!! Nanti dah dapat baby calling-calling lah kitorang, boleh datang melawat 🙂 hehehe

Read Full Post »

Cantik, menarik, tertarik kau memang da bomb…hehehe…pasangan kali ni adalah lebih dikenali dengan Wanny & Faidz…untuk wedding kali ni terima kasih kepada cikgu Mukhriz Latif yang sudi memberi tunjuk ajar dan turut disertai beregu kami iaitu CST production…Wedding dorg ni memang lain sebab mereka tiba dengan menaiki kereta kuda ala-ala diraja Britain gitu…memang gelak la gua dengan Moqh bile teringat balik berlari sambil bawak beg kamera kejar kuda tuh hahaha…ape pun…selamat menikmati gambar yang disediakan 🙂

Selamat pengantin baru dari kami,semoga bahagia hingga ke anak cucu…nice working with you guys!!  semoga cepat dapat baby :))))

Read Full Post »