Feeds:
Posts
Comments

Archive for August, 2010

As requested by you that day, this is for you Beca 🙂 Thanks for viewing my pictures,hope the support will goes on and on!

Advertisements

Read Full Post »

Kepada semua blog followers, keluarga, rakan seperjuangan, lomokids army, sahabat handai,FB and Twitter friends, gua ucapkan selamat menyambut dan berpuasa di bulan Ramadhan Al Mubarak…Jom buru pahala sebanyak mungkin sama-sama…mase ni lah bonus nak dapat pahala lebih..bagi yang dah cukup syarat tu, bawak-bawak la puasa kecualilah bersebab kehkehkeh…Semenjak 10 tahun lepas,gua sedih sikit sambut ramadhan sebab 10 tahun dah arwah pergi, tapi takpe, gua redha dan tetap semangat untuk menjalani ibadah yang diwajibkan ini..Setan dah kena ikat, jadi tiada alasan okeh? Entry baru akan menjelma,tungguuuuuuuuuu… 🙂

Nota Kaki Kanan : Menunggu sesuatu dari melbourne dari cikgu-cikgu kehkehkeh…

Read Full Post »

Yunalis atau lebih dikenali dengan Yuna telah pun melancarkan album pertama beliau di KLPAC, Jalan Ipoh..Sempena dengan pelancaran album tersebut, satu showcase turut diadakan yang diberi nama Decorate iaitu tajuk album beliau…Thanks to Yuna and Wawa,juga kepada Yuna Room Records yang memberi kepercayaan untuk menangkap gambar majlis tersebut… 🙂

coming soon from us

Read Full Post »

footnote : gua akan cuba upload full entry secepat mungkin,stay tuned 🙂

Read Full Post »