Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Steve Mccurry’





Sape tak kenal mamat atas nie memang KING OF KODI…betul beb Steve Mccurry live in Malaysia lah beb…bertempat kat annexxe gallery, gua dan sorg lagi sahabat telah pun berangkat untuk mendengar talk dari steve yang mungkin yang pertama dan terakhir di Malaysia…yelah nak harap mamat nie datang Kuala Lumpur lagi bilalah pulak kan…Steve Mccurry adalah satu nama besar dalam industri fotografi dunia…dari perang,isu dunia hinggalah ke culture sume steve nie dah rasa pengalaman…pendek kata dia nie adalah antara photojournalist terbaik dunia..sekarang beliau masih lagi berkhidmat dengan majalah Magnum…Ketika di tanya beliau berkata magnum adalah pilihan die sebab sume photographer idola dia adalah dari magnum…

Mule-mule gua ngan sahabat hampa gak sebab time sampai tu dah full house,tapi nasib menyebelahi kami dapat gak gua masuk dan snap gamba otai nie…kawan gua sampai tido ngigau dapat tandatangan mamat nie..pendek kata gua puas dapat bertemu dengan salah sorang idola gua nie dari jarak dekat…bertemu lutut ke lutut beb…Gua tabalkan talk malam tue adalah SANGAT TERBAIK!

Foot Note : Gua rase annexe tue kene besarkan lah tempat die lagi kalau buat event macam nie..

Syimir Izzaffy
Photographer
Momentspeaks Photography
012 2542360
http://www.flickr.com/photos/kabusribut
kabusribut88@yahoo.com
wedding.event.etc.

Advertisements

Read Full Post »