Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2008

protes!!!








kemarahan tercetus apabila mamat ni dgn selamba tunjuk boxer die kat org ramai,tu lah jaga adab tue

PROTES!!!

satu perhimpunan yang disertai oleh segenap masyarakat…dari mak cik-mak cik yang asalnya duk kat rumah masak untuk suami,kanak-kanak,artis,seniman hinggalah ke pemimpin terkenal tanah air..dari pandangan aku,perhimpunan nie bukanlah untuk menghuru-harakan malaysia,tapi lebih kepada untuk menunjukkan bantahan yang kenaikan harga minyak banyak menindas rakyat…nak ikut harga pasaran dunia tapi pikirla duit kita ni setanding ker nilainya dgn nilai matawang barat?lgpun minyak kita adalah yang termahal dikalangan negara pengeluar minyak…tah la,susah nak kata,kata banyak-banyak pun kang kene saman ke,tangkap isa ker susah gak..apepun nie ade gambar-gambar yang dirakamkan di perhimpunan tersebut..selamat menonton,enjoice!!!

Mohd Syimir Izzaffy bin Mohd Zahari
Momentspeaks Photography
E mail : Kabusribut88@yahoo.com (YM)
Photo Gallery : http://www.flickr.com/photos/kabusribut
fotopages : syimirzahari.fotopages.com

Advertisements

Read Full Post »

ANTARA

DAN

arini alhamdulillah job wedding aku berjaya jalan dengan lancar…harap2 dengan permulaan ni akanjadi titik tolak dalam hidup aku,special thanks to Shamsul selaku founder momentspeaks yang memberi peluang keemasan ini kepada aku untuk memulakan langkah dalam bidang ni dan terima kasih kat abg jaa yang intro aku kepada beliau….wedding tadi kat AU 5 keramat dengan pengatin yang amat sporting…cuma task aku hanyalah amik gamba reception,nantikan full story pasal wedding nie dan gambar…hari tue shoot kat protes,hidup sebagai rakyat memang susah…sana naik sini naik cuma yang tak naik ialah GAJI!!!! skrg nie ader plak kembali skandal yang karut bagi aku…pada org yang difitnah tue,aku doakan semoga beliau berada dalam kelompok org yang ALLAH sentiasa sayang dan tolong…yang pemfitnah,selamat berjaya di AKHIRAT kelak…jadi dalam dalam hidup kita nie,kita kena lah sedar bahawa kita nie makhluk kecik je nakbanding dengan dunia di SANA…jumpa¬† lagi…

Read Full Post »