Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2010

Alhamdulillah,dapat jugak siapkan entry untuk pasangan Juwita dan Haryzat ini…Terima kasih kepada Mukhriz Latif dan Udey Ismail dari MU photography/CST Production yang banyak memberi tunjuk ajar serta ilmu berguna sepanjang majlis nih…Wedding ini turut disertai oleh Mohd Ming dan Shah Fariz…Haryzat atau Ijat ni adalah saudara lelaki gua…dari kecik sampailah besar membesar sama-sama dari keluarga Sambon binti Bidin iaitu nenek kami sendiri…Banyak kenangan masa kecik aku gua dengan Ijat nih…Ijat juga pernah selamatkan gua masa hanyut kat sungai dulu…terima kasih Ijat dan Juwita kerana memberi kerjasama yang amat baik sepanjang kami ‘menembak’ shutter di majlis anda…layan dulu gambar-gambar yang disediakan untuk tatapan ….. 🙂

Selamat Pengantin Baru kami ucapkan dan semoga bahagia hingga ke akhir hayat…owhhh sebelum terlupa, Ijat ni juga seorang penulis buku yang boleh didapati di MPH bookstore…Semoga cepat-cepat timang baby 🙂

Read Full Post »

Alhamdulillah,dapat jugak upload full entry untuk wedding event…Terima kasih kepada Mukhriz Latif yang banyak memberi tunjuk ajar serta ilmu yang berguna dan memberi peluang untuk menyertai beliau bersama Shah Fariz dan Mohd Ming untuk majlis resepsi Farah dan Faisal ini…Dunia ni rupenye kecik jer, salah seorang usherer untuk majlis diorang ni adalah kawan aku…and thanks jugak kat kedua pasangan yang sangat sporting…semoga menikmati gambar-gambar yang dihidangkan 🙂

Selamat pengantin baru di ucapkan dan selamat berbahagia hingga ke akhir hayat…dapat baby comel cepat-cepat hehe..

Read Full Post »

Gua agak sibuk kebelakangan nih…tapi gua nak share jugak apa yang gua ada…tapi gua bagi teaser dulu…malam nada biru menampilkan Yuna dan Najwa,2 nama yang sangat berbakat…Yuna telah dilabel oleh Ramli M.S sendiri sebagai ‘intelligent musician’ dimana jelas menampakkan dia adalah penulis lagu yang berbakat besar…gua bagi teaser dulu,kang gau sertakan yang lain-lain..

Yuna @ Malam Nada Biru

Read Full Post »

yeahhhhh! akhirnya aku boleh hapdet gamba…bagi teaser dulu..thanks to Papa Mukhriz Latif yang banyak memberi tunjuk ajar..

Farah & Faizal, Dewan Puspanita Seri Endon,Putrajaya

dan berikutnya…

Juwita & Haryzat, Dewan Risda, Jalan Ampang

Read Full Post »