Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Assalamualaikum kepada semua pembaca,saya dengan suka cita memaklumkan yang blog ini telah berpindah ke rumah baru yang beralamat di www.syimirizzaffy.com..Namun, saya tidak akan memadam blog ini kerana banyak suka duka bersama blog ini dari awal sampai sekarang,takkan ada yang baru jika tiada yang lama ye dak? Namun, pembaharuan ke sesuatu yang lebih maju itu adalah digalakkan dan atas sebab itu saya berpindah ke rumah baru yang lebih selesa..so,what are you waiting for, just click the link above 🙂

Best Regards,

Syimir Izzaffy
Senior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
E-mail : syimirizzaffy@gmail.com
Facebook : http://www.facebook.com/syimirizzaffy
Twitter : http://www.twitter.com/syimirizzaffy
Contact No : 012 2542360

Advertisements

Read Full Post »

End of year wish..

Kebelakangan ni gua asyik termimpi benda ni jek…siang tak kena,malam pun tak kena…tido tak lena,cuma makan jer berselera..nasib internet gua terhad,kalau tak benda ni jek gua google dulu..ada sapa-sapa murah hati nak hadiahkan gua benda ni sempena menyambut kedatangan tahun baru tak lama lagi?plisss plisssss..

gambar oleh minioptics.blogspot.com


Read Full Post »

Bertempat di Restoran Nelayan,wedding task kali ini adalah bersama Udey Ismail dan Shah Fariz..Pasangan Aisharina dan Sanusi kedua mereka bertugas di Kota Singa..Menariknya wedding dorang ni,sepasukan penari dari Indonesia telah membuat persembahan khas untuk diorang…Mula-mula,Sanusi nampak malu namun setelah beberapa ketika keadaan menjadi normal kembali dengan pelamin yang telah kami eksploitasi hehe…seronok bekerja dengan korang!!! enjoy the pics k 🙂

Kepada Aisharina dan Sanusi,Selamat Pengantin Baru dari kami,thanks for believe and put your trust on us!! Nanti kalau kami ke Singapura, Calling-calling lah yer… 🙂

Read Full Post »

Okeh,lagu ni ciptaan oleh saudara Fahim merangkap penyanyi utama..beserta dengan video ini,kami dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography dan CST Production ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua client-client,rakan seperjungan,blog followers,warga Twitter&Facebook,keluarga,rakan-rakan dan pada semua yang banyak menyokong kami selama ini…secara peribadi,selamat hari raya aidilfitri juga kepada semua lomokidos…enjoy video yang dihidangkan,suara tak sedap macam once dewa tapi kalau masuk pertandingan realiti tv boleh dapat kereta lah 🙂

Read Full Post »

As requested by you that day, this is for you Beca 🙂 Thanks for viewing my pictures,hope the support will goes on and on!

Read Full Post »

Kepada semua blog followers, keluarga, rakan seperjuangan, lomokids army, sahabat handai,FB and Twitter friends, gua ucapkan selamat menyambut dan berpuasa di bulan Ramadhan Al Mubarak…Jom buru pahala sebanyak mungkin sama-sama…mase ni lah bonus nak dapat pahala lebih..bagi yang dah cukup syarat tu, bawak-bawak la puasa kecualilah bersebab kehkehkeh…Semenjak 10 tahun lepas,gua sedih sikit sambut ramadhan sebab 10 tahun dah arwah pergi, tapi takpe, gua redha dan tetap semangat untuk menjalani ibadah yang diwajibkan ini..Setan dah kena ikat, jadi tiada alasan okeh? Entry baru akan menjelma,tungguuuuuuuuuu… 🙂

Nota Kaki Kanan : Menunggu sesuatu dari melbourne dari cikgu-cikgu kehkehkeh…

Read Full Post »

Melangkah ke KGPA hari itu membuatkan hati kagum melihat dekorasi majlis perkahwinan mereka ni…Cantik sangat dan dipenuhi cahaya pada waktu malam..Hadirin pada malam tu tercari-cari dari mana mereka muncul dan akhirnya, pasangan Sara dan Syahril ni muncul dari bahagian air pancut tu..Syahril ngan Sara ni memang sempoi orangnya..Untuk wedding ni aku bersama Cikgu Udey Ismail dan rakan setugas Mohd Ming cover majlis mereka nih..memang meriah dan dipenuhi dengan bungaan segar sekelilingnya…layan,gambar-gambar yang disajikan yang diperolehi dari majlis mereka 🙂

Terima kasih kepada Sara dan Syahril kerana memberi kepercayaan kepada kami mengabadikan kenangan hidup korang berdua. Nice working with both of you guys!! Nanti dah dapat baby calling-calling lah kitorang, boleh datang melawat 🙂 hehehe

Read Full Post »

Older Posts »